Saturday, May 14, 2011

Fókuszban Kazi Kriszta


Bármit is tesz Kazi Kriszta, két keréken és négy keréken is "Fókuszba" kerül... ;)
CAG: Bevállalnád ezt az autót, amivel fotóztunk?

Kazi Krisztina: Sajnos még nincsen jogosítványom, valahogy még nem kapott el a hév, hogy én akarom... de az autó nagyon tetszett... hazavinném. :P


CAG: Mennyire fontos egy autónál a tuning?

Kazi Krisztina: Inkább a pasik autójánál érzem fontosabbnak, bár egy csajos autónak is jól áll, de mindenképpen szolidabb verzióban.


CAG: Jó pont szerinted, ha egy pasinak jó autója van?

Kazi Krisztina: Szerintem nem ez a legfontosabb, persze nem árt ha van, de abszolút nem mérvadó.CAG: Mi az a legfontosabb három dolog, amit tudnunk kell rólad?

Kazi Krisztina: Hmmm...ez egy nehéz kérdés. Fontosnak tartom, hogy mindig megmondjam a véleményemet, hogy ne álljak meg, mindig haladjak előre az életben és hogy sokat legyek együtt a barátaimmal, szeretteimmel. Ezeket tudnám kiemelni, azt hiszem ezek a legfontosabbak, amik a legjobban jellemzőek...


CAG: Melyik volt eddig életed legszebb napja?

Kazi Krisztina: Ez megint nem könnyű kérdés, nem tudnék egy napot kiemelni, rengeteg klassz és fontos dolog történt velem, nyarak, buli, barátok, szerelem... stb. Szerencsés vagyok, sokszor volt életem legszebb napja. :)


CAG: Hogy állsz most a szerelemmel?

Kazi Krisztina: Szerelmes vagyok:) már két éve és nagyon hosszútávra tervezem ezt az érzést... is... ;)CAG: Mit fog csinálni álmaid Kazi Krisztája 5 év múlva?

Kazi Krisztina: Talán külföldön, talán feleség leszek, talán építgetni fogom a karrierem valahol, annyi minden történhet ami befolyásolhatja az elkövetkezendő időszakot. Igazság szerint fogalma sincs... az még messze van, de hátha megkérdezel 5 év múlva ismét és akkor kiderül. :P


CAG: Melyik pasit rendeljem meg neked netről? :))

Kazi Krisztina: Hihi... elég szélsőséges az izlésem. Ha szingli lennék, Chuck Bass-t (Gossip Girl), The ROCK-ot, vagy Gerard Butlert elkapnám szívesen :P :Dírta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2011)

0 Comments:

Post a Comment 

blogger templates | Make Money Online